Bestuur bedrijvenvereniging de Mark

De vereniging heeft ten doel het bevorderen van de onderlinge en externe sociale en zakelijke contacten bij haar leden, de gezamenlijke promotie van het bedrijvengebied Slingerweg, Emer-Zuid, Emer-Noord, Achter-Emer, Hintelaken en Paardeweide en het communiceren met plaatselijke, regionale en landelijke overheden en instanties inzake gemeenschappelijke belangen.

Het bestuur:

Rein Croonen - Voorzitter - Aannemingsbedrijf De Wit Breda
r.croonen@dewit-breda.nl

Peter Mathijssen - Penningmeester - Wegener Media
peter.mathijssen@schumacherpackaging.nl

Raymond Kouwenberg - Algemeen bestuurslid - Schoonmaakbedrijf KLIEN
r.kouwenberg@klien.nl

Bij bestuursvergaderingen zijn tevens op verzoek Ellen van ’t Geloof en Arjan Rook van de gemeente aanwezig. Namens Platform Breda is Laura Martin regelmatig bij de vergaderingen aanwezig.

Secretariaat:

Het bestuur wordt in haar taken ondersteund door "De Laar" Assistance, Anghinette van Dijck - Goud. het Secretariaat is te bereiken: 06-55358987 of e-mail: info@demark-breda.nl

Van de voorzitter

Graag neem ik deze gelegenheid om me voor te stellen.  
Mijn naam is Rein Croonen, in 1965 geboren te ’s Hertogenbosch. Nu woonachtig in Bavel met mijn vrouw Ans, mijn zoon Tjeuke en dochter Bo.   

Ik heb een bouwkundige achtergrond en ben sinds 2013 directeur-eigenaar van De Wit Drunen en De Wit Breda. De Wit ontzorgt haar klanten van initiatief fase tot nazorg. De Wit bestaat meer dan 80 jaar.

Vanaf 4 juni 2009 mag ik me met trots voorzitter noemen van Bedrijvenvereniging de Mark te Breda. Een nieuwe uitdaging. Samenwerking is daarbij voor mij het speerpunt. Noodzakelijk is een zorgvuldige samenwerking tussen de gemeente, de Kamer van Koophandel en de politie. Maar het belangrijkste is vooral een goede samenwerking tussen de bedrijven in onze regio, en met name binnen onze bedrijvenvereniging. Kennis hebben van elkaar, van elkaars produkt of dienst, communiceren, samen werken en samen tot ideeën komen voor de toekomst. 

Waarom zou je partners ver weg zoeken als je ze binnen je eigen vereniging de Mark kunt vinden? Gun elkaar werk en steun elkaar, zeker in deze moeilijke tijd. Bij deze roep ik ook bedrijven op die nog geen lid zijn van onze vereniging, om zich bij ons aan te sluiten en de krachten te bundelen. Samen kunnen we meer aan.