We zijn er voor U!

Bedrijvenvereniging de Mark werd in 1997 opgericht met als doelstelling het bevorderen van de onderlinge en externe sociale en zakelijke contacten bij haar leden, de gezamenlijke promotie van het bedrijvengebied en het overleggen met plaatselijke, regionale en landelijke overheden en instanties inzake gemeenschappelijke belangen.

Alle bedrijven en organisaties gevestigd in het gebied Slingerweg, Emer-Zuid, Emer-Noord, Achter-Emer, Hintelaken en Paardeweide kunnen lid worden, en zouden, om een zo breed en groot mogelijk belang te kunnen vertegenwoordigen, eigenlijk lid moeten zijn. Als ieder bedrijf en iedere organisatie lid is biedt ons dat de gelegenheid om ├ęcht een vuist te maken naar lokale en nationale overheden.

In de statuten van bedrijvenvereniging de Mark is de doelstelling omschreven. De tekst luidt:

"De vereniging heeft ten doel het bevorderen van de onderlinge en externe sociale en zakelijke contacten bij haar leden, de geamelijke promotie van het bedrijfsgebied en het communiceren met plaatselijke, - regionale en landelijke overheden en instanties inzake gemeenschappelijke - belangen."